Bada

Att ta ett bad är mycket uppskattat hos de flesta människor. Det finns inte mycket som slår känslan av att glida ner i ett varmt badkar med skum i efter en lång och hård arbetsvecka. Badande kan dock ske på många olika sätt och vissa föredrar att bada utomhus, kanske i en liten fjällsjö eller i havet. En del tycker om att bada utomhus även på vintertid och kanske kombinera med bastubad. Ingenting är fel.

Tänk dig att du under en varm sommarkväll har tagit en löprunda och nu svettig och varm väntar på att få kasta dig in den lokala insjön. Det är en härlig känsla att känna det svalkande vattnet mot den varma kroppen. Det är också en oslagbar frihetskänsla att slänga sig i sjön, mycket trevligare än att stänga in sig i en trångt badrum och sätta på duschen. När du badar utomhus en vacker sommarkväll så kommer du i kontakt med naturen; gäddan som plaskar invid vassruggen, doppingen som vackert glider förbi med ett koppel ungar på rad, solen som sänker sina sista strålar i vattnet. Det är en underbar känsla. Du kommer att känna dig vederkvickt av badet, det är ett som är säkert.

För den som är lite mer badkruka så kan det kännas bäst att bada inomhus, även under sommartid. I dg finns ett stort utbud av badkar på marknaden med skiftande design, djup och funktionalitet. Härliga badkar med eller utan bubblor finns det gott om. Numera finns också speciella massagebadkar för den som lider av värkande rygg eller stel nacke.

Det finns också en mängd bubbelpooler på marknaden, och de är inte lika dyra idag som de var för 10-15 år sedan. Kolla efter realisationer och utställningsexemplar så kan du få en bra bubbelpool för bara några tusenlappar. Bubbelpoolen ska vara enkelt att sköta om och göra rent.  Inga konstigheter, alltså.