Glöm inte badrummet

Trots att det faktiskt är ett av de viktigaste rummen så är antagligen badrummet det av hemmets rum som får minst uppmärksamhet. Eftersom vi inte umgås i detta rum särskilt ofta så har vi en tendens att räkna bort det rummet helt. Många tänker nog dessutom att det inte går att inreda ett badrum utan att det ser ut som det gör. Så är självklart inte fallet. Det finns massor man kan göra för att piffa upp ett badrum. Läs mer här för att få inspiration och tips.

Badrummet är en plats för ett avkopplande bad såväl som för en uppiggande dusch. Däremellan ska morgon- och kvällsbestyr skötas och flera ska kanske använda rummet samtidigt. Med god planering och bra materialval finns fina förutsättningar för att badrummet blir den oas som många drömmer om.

Ja, så beskriver de badrummet på DN.se. Hela artikeln, som ger just tips på badrumsinredning, hittar ni i länken i utdraget ovan.

För att få en ombonad känsla i badrummet finns det ett par saker som gör stor skillnad och ger badrummet en helt ny känsla snabbt. Köp ett nytt, fräscht duschdraperi och matchande badrumsmatta. Gärna i någon fräsch färg som till exempel grönt eller rött. Har du ett lite större badrum är ett bra knep att ta in levande växter. En vas med snittblommor eller en liten krukväxt gör mycket för känslan i ett rum. I ett badrum får det gärna dofta gott. Göm en doftpåse bland handdukarna eller ställ in ett par vackra doftljus, gärna i en färg som matchar matta och duschdraperi såklart.