Inred trädgården med ljus

Att ha en badtunna är en otrolig lyx. Att också inreda och dekorera så att det dessutom blir en snygg detalj i trädgården är bara ett ytterligare steg mot att få en snygg och sammanhängande trädgård. Många väljer mellan att låta bygga in en bastu eller en badtunna, vissa har både och, om utrymmet finns. De som dock har badtunna får ofta problemet med att den inte riktigt smälter in i sin omgivning. Det kan vara att den står dumt till eller att den helt enkelt sticker ut, på fel sätt.

trädgårdsbelysning

Trädgården är många gånger samlingsplatsen för alla roliga aktiviteter. Det kan handla om att grilla med sina vänner, äta maten i uthuset eller bada i sin badtunna. Många ställer bara ut grillen tillfälligt eller har staplat upp badtunnan på en plats där man tycker att den kanske ska passa bra. Men det finns en del saker man kan tänka på när man ska inreda sin trädgård och ställa dit bland annat fasta saker som en badtunna.

Tips för budtunnan

Att bara ställa ut en badtunna är som de flesta vet inte en speciellt bra lösning om man är ute efter ett vackert sammanhängande utseende. Därför är det alltid smart att kolla upp vilken belysning som skulle passa bäst, belysningen hittar du här http://www.lampgallerian.se/lampor/utomhusbelysning/. Därefter är det bra att hitta en bra placering, en placering som gör sig bra i er trädgård och uteplats men som också ger minst insyn. Det är så för de flesta att badtunnan ska helst stå skyddad från grannars nyfikna blickar. Därför kan det vara smart att ställa den i ett växtberikat område. Om ni har mycket växter som är höga och skyddar mot insyn är det ännu viktigare med belysningen. Det kan bli en riktigt cool effekt när växterna lyser upp och samtidigt kastar skuggor. Det ger minst sagt en effekt och gör att badtunnan passar in bättre i sin miljö. Det är värt att tänka på när du köper belysning för utomhusbruk att de helt ska smälta in, bästa belysning får du men spotlights som installeras runt om.