Ringa in badtunnan i trädgården

En badtunna i trädgården är verkligen en häftig komponent som kan få vilken granne som helst riktigt grön av avund där de står och spanar över häcken in i din fantastiska trädgård. Men du kan göra badtunnan till något så mycket mer än bara en badtunna genom ditt sätt att placera den och komponera trädgården runt den!

Tänk bara på hur du ställer den, till exempel. Du kanske vill ha den i trädgården, men det är inte så lämpligt att ställa den rakt upp och ned på gräsmattan. Vad gör du då för att få den att stå bra och stabilt? Jo du kanske lägger ut trallar, grus eller något annat. Men det absolut bästa och snyggaste resultatet får du om du lägger ut marksten! Det är något som inte alls är särskilt svårt att göra själv, och du kan enkelt få ett fint resultat. Med stenplattor och marksten från Flisby AB som är riktiga proffs på det här med sten både inomhus och utomhus kommer du få ett riktigt fint resultat.

cirkelmarkstenEn av våra favoriter från Flisby när man har en badtunna i åtanke är den kalksten du ser på bilden, som läggs i formen av en cirkel. Med en sådan kan du ställa badtunnan i mitten och verkligen få den i bull’s eye där i trädgården. En annan sak du sedan kan göra för att förhöja upplevelsen av din badtunna är att sätta upp fin belysning runt omkring den, antingen fräna LED-lampor som lyser upp underifrån eller romantiska gatubelysningar som du ställer runt din plats för badtunnan. Det beror helt på vilken form du vill ha på din badplats och vilken känsla du vill ge den där platsen i din trädgård, men ett faktum kvarstår. Du kommer att få en underbar plats för ett avslappnande bad tillsammans med goda vänner, och kanske blir det även en svalkande öl där i badet.